Livet är annat än bara mat, vikthets och kroppsfixering.

Hej!

Ibland är det viktigt att tänka på att livet är mer än bara mat, vikthets och kroppsfixering. 
Mycket av vår vakna tid ägnar vi våra tankar till att vikthetsa och kroppsfixera. Ideal hit och dit om hur vi ska vara, se ut och vad vi på sociala medier ska visa upp vårt liv.
Livet är inte alltid underbart. Livet är inte alltid vackert. 
Ibland kan det vara ganska fult, tråkigt och grått. Ibland kan det faktiskt vara ett rent helvete rent ut sagt.
Men likt det mesta så väger de positiva tankarna, ideérna och minnena över de negativa.
För min del fick jag så många fler positiva tankar, idéer och minnen sedan jag lade om min kost som skapt hälsa i min kropp. Jag har fått fortsätta jobba med mig själv för att komma längre med min vikthets och min kroppsfixering, det vill säga jag har velat ta bort min kroppsfixering och ideal hit och dit. Jag jobbar för att vara nöjd med mig själv och mitt utseende utan att fokusera på hur jag vill vara istället. Varför ska jag vara på ett visst sätt? Varför ska jag ständigt sträva efter att se ut på ett visst sätt? Kommer jag att bli lyckligare då? NEJ.

Istället handlar livet om så mycket mer än bara mat, vikthets och kroppsfixering. För min del handlar det om familj, glädje, vänner, aktiviteter och motion. 
Att fylla mina dagar med positiva tankar och få något minnesvärt utifrån varje dag. Om det så är en unik mysstund med barnen, att ta en promenad i solskenet kring strandkanten eller dricka en kopp te med en god vän.

Vad vill du fylla dina dagar med? 
Vad fyller du dina dagar med?


(null)
Idag började vi dagen med skridskoåkning hela familjen (fast jag fick stå bredvid, vågar inte åka med min skadade rygg)
mytaste.se