Jag måste erkänna någonting

Hej!Jag måste erkänna någonting.
Jag trodde att jag hade ganska mycket kunskap om näring och hälsa. Jag trodde att jag insåg vad LCHF, och nu menar jag riktig LCHF handlar om.
Efter fyra dagars utbildning får jag krypa till korset och erkänna att jag inte kunde så mkt som jag trodde. Samtidigt var det helt underbart att en del saker jag känt, tänkt och undrat föll på plats och jag fick svar på många varför.  

Vi får alla tolka vår egen kosthållning och jag har fått så många nya insikter att jag kommer att behöva modifera och göra om min egen kosthållning. Jag kommer att behöva gå igenom recepten på bloggen för mycket av den kunskapen jag fått under utbildning stämmer inte helt överens med recepten på denna blogg.

Jag har nu varit iväg fyra långa men otroligt givande dagar och huvudet känns så tungt att det nästan behöver hjälp att hålla sig uppe.
Under utbildningsdagarna har jag hunnit känna både frustration och glädje, samhörighet och nyfikenhet. Kanske några känslor därtill. 
Krampen i handen har varit ett faktum och att inte hinna skriva ner allt upplever jag både frustrerande och roligt. 
Roligt är att det finns så mycket att lära! Samtidigt som det är ganska skrämmande och läskigt. 
Just nu är huvudet fullproppat med information som ska sortera ut sig och kunskapen ska lägga sig. Sedan blir det förstås plugga-plugga-plugga(!!!) när jag kommer hem. 
Det efter att jag pussat på mina barn förstås, för dom saknar jag nu.

mytaste.se