Sista dagen

Godmorgon!

Sitter här i en soffa i skåne och kikar ut genom fönstret och ser solen titta fram bakom molnen. 
Idag har vi sista dagen på utbildningen till Kostrådgivare och Livsstilskonsult på schemat. 
Fyra träffar med fem heldagar nu under vintern/våren och med många timmars hemmastudier har gått förbi och igår skrev vår sluttenta. 
Jag som prestationsperson har känt mig smått stressad hela kursen för att sedan verkligen nu under sista helgen känna mig riktigt pressad (och stressad). Dumt eftersom jag egentligen vet att jag läst på så otroligt mycket, lärt mig massor och har en stabil grund att stå på.
Märkligt hur jag kan ifrågasätta mig själv och fokusera på det negativa istället för att tänka på allt jag lärt mig och som jag faktiskt kan.

Nu i efterhand känner jag en stor lättnad. Nu är det gjort och jag har gjort vad jag kunnat, och där jag brustit vet jag att jag kommer att behöva läsa på i efterhand för att bli trygg i min yrkesroll.
Nu ser jag fram emot framtiden, vad som väntar och hur jag tar mig framåt. I detta skedet känner jag mig otroligt kreativ och energifull och med ett leende på läpparna är jag så peppad att få sätta igång!

Som en underbar avslutning igår hade vi en finmiddag med alla kursdeltagare. En av mina kursdeltagare är en riktig husmor som verkligen lägger ner sin själ och kärlek i sin matlagning och det var ren njutning att få äta hennes fantastiska mat. 
 


mytaste.se