Jag mår inte illa längre

 Hej!


Tänk vad LCHF kan göra för en människa.
Skulle kort och gott vilja bidra med en positiv effekt som jag tidigare led mkt av. ILLAMÅENDE.

Förr (under en kolhydratrik kost) när jag vaknade kom nästan illamåendet som en fördröjning av mitt vaknande. Eller rättare sagt mer förtydligat, när jag piggnade till kom illamåendet direkt. MASSIVT.
Otroligt irriterande och jobbigt. 
Till en början förstod jag inte varför jag mådde illa, jag trodde att jag hade blivit knasig som kunde må illa flera gånger om dagen, vid olika tidpunkter, med start redan från morgonen. Visst blev det bättre när jag ätit, men det kunde ju komma tillbaka relativt snart igen efter måltid.
Eftersom jag under mina båda graviditeter mått otroligt illa, intensivt och länge (läs konstant 9 månader under första graviditeten!) blev ju reaktionen länge "är jag gravid igen?". 
Efter x antal negativa graviditetstester och x antal kronor fattigare kom jag plötsligt på det. Trög jotack.
Men bättre sent än aldrig?

När jag var hungrig mådde jag ju illa. Ju mer hungrig jag var, ju mer illa mådde jag.
I och med den kolhydratsrika kosten gick ju energin ur ganska fort, och efter någon/några timmar började processen om igen. SUCK.

När jag däremot började med LCHF så försvann illamåendet helt. Det sa bara POFF!
Nu vaknar jag, går upp och piggnar till. Känner inget. Ibland kan det till och med gå flera timmar innan jag ens tänker på mat, för jag känner ingen panikhunger längre. Iaf inte jämförbart med den hunger jag kände förr, redan nästan direkt när jag vaknade.
Jag kan nog lätt säga att det är LCHF som hjälpt mig med det. Tack LCHF för att du minskat mitt illamående och gjort mig mer stabil i mitt ätande. 

 
 
mytaste.se