När följer huvudet med förändringen som sker med kroppen?

Hej!


Jag ska erkänna någonting för er. 
När jag tittar mig själv i spegeln ser jag ingen skillnad.
Jag ser mig fortfarande som den "stora" tjejen med övervikt. Jag ser mig som tjejen som inte kan göra slut med sitt sockerbehov och således inte kan göra bra val. Val som gör att jag kan ta tag i sig själv och skapa en bra, hållbar livsstil och hålla mig frisk och ha mer ork.

Idag har jag sedan jag blev sockerfri gått ner mellan 5-10kgjag har minskat i omfång samt tydligt minskat en byxstorlek. Jag har lyckats ta fram byxor jag inte haft på flera år som sitter bra nu. En del är fortfarande lite för tighta men går jag ner i samma tempo som tidigare så passar de byxorna snart också.

Vad jag däremot börjat tycka är hur jag inte ser någon skillnad på min kropp? Ser jag bilder på mitt ansikte förr och nu kan jag se skillnad.
Kroppsbilder tog jag dåligt med tidigare, och fortfarande dåligt med nu, men när jag ser mig i spegeln kan jag inte se mig som normalviktig. Jag försöker för jag förstår att jag är normalviktig nu, men jag kan inte se det. 
Varför?
Varför följer inte huvudet med kroppen i att se och förstå skillnaden?
Jag känner en skillnad i kroppen, förutom just nu med min ryggskada känner jag mig ändå lättare i kroppen. 
Jag blir frustrerad och aningen arg på mig själv för att inte hänga med i huvudet och se skillnaden. Förstå vilken resa jag håller på och gör, och inse hur långt jag kommit. 
Jag undrar när jag kommer att inse och fysiskt se skillnaden på kroppen?
När började ni se skillnaden? Såg ni den direkt eller upplevde ni liknande det som jag gör?
Har ni några tips på hur man kan påskynda att se skillnaden? 


mytaste.se