Kesoplättar

Hej!

Här kommer ett recept på en favorit i repris, nämligen kesoplättar

För 4st plättar

1 ägg
125g keso
0,5 msk fiberhusk
salt
Kokosolja eller smör att steka i

Mät upp mängden keso och lägg i ägg, fiberhusk samt salt i en bunke. Använd en stavmixer och få en slät smet.
Värm upp kokosolja eller smör i en stekpanna och placera fyra plättar (med hjälp av exempelvis en sked) i stekpannan. Stek på medeltemperatur.
Stek tills du kan vända plättarna utan problem och du får en fin yta på plättarna.
Ät med valfria tillbehör och njut :)

 

(Enligt de flesta recept ska plättarna svälla i ca tio min då det är fiberhusk i, men jag upplever ett bättre resultat om de inte sväller innan de hamnar i stekpannan, men är dock säkert en smaksak

keso - kesoplättar - lchf - lchffrukost - lchfkost - ägg
mytaste.se