Fortsatt sjukskriven

Hej!


Jag är så uttråkad.
Det är så otroligt tråkigt att vara sjukskriven. Nu har jag varit hemma sedan 1 december och jag är urless. Samtidigt har jag fortsatta smärtor så att gå tillbaka till jobbet är inte möjligt i nuläget. 
Förlängda sjukskrivningar med två veckor i taget. 
Jag är fortfarande olyckligt ovetande om vad det är som hänt med min rygg sedan själva arbetsskadetillfället den 1 december. 
Läkarna jag träffat kan inte utesluta diskbråck och i januari blir det troligtvis en MR undersökning för att se vad som är på tok. 
Den senaste läkaren tror dock ej på diskbråck och jag hoppas innerligt att hen har rätt. Men ändå konstaterade läkaren i fråga att det kommer att ta tid att läka oavsett. Så jag får väl börja ställa in mig på att ha smärta ett tag till oavsett orsaken.

Det är däremot väldigt tråkigt att vara ovetande om vad exakt det är för fel på ryggen. Det ovetande gör mig tokig emellanåt.
Jag känner mig uppgiven och ledsen och utan en direkt plan för framtiden. Jag känner hur jag svävar i något ovetande stadie och i något slags limbo. 
Givetvis påverkar det hela mitt psyke, min mat och hur jag klarar av vardagen. Allt blir plötsligt svårare och jobbigare än tidigare. Jag har ätit mer än vad jag behöver, och mitt sug är värre än tidigare och jag får kämpa som tusan nästan varje dag just nu.


lchf
mytaste.se