Bakslag :/

Hej!

Redan december och så mycket jag vill göra denna månad! Jag vill mysa, pyssla, leka i snön och ha det allmänt gosigt hemma med ljus. 
För åtta veckor sedan började jag dessutom att träna med en motivation om att jag skulle hålla i träningen för jag ville verkligen se resultat av träningen, jag ville bli starkare och må bättre i min kropp.
I min telefon la jag en påminnelse om idag 4 december, exakt åtta veckor sedan jag började träna.
När alarmet ringde idag blev jag helt gråtfäridg.

I fredags, lagom till att det var 1 december så gjorde jag en förflyttning av en patient på jobbet, som resulterade i att jag fick majoriteten av patienten över mig och riktigt kände hur det knakade till i ryggen. Sedan har jag i helgen haft enorma smärtor i ryggen som bara tycks ha eskalerat i styrka.

Så idag kom ett första uttalande från doktorn som hänvisar mig till att inte vara fysiskt aktiv förutom i rehabiliteringssyfte. Så inget gym, inget tungt bärande och inget jobb på ett tag framöver. Suck.

Jag känner mig redan dag ett som sjukskriven rastlös trots att jag inte orkar, kan göra någonting. Det är både irriterande och jobbigt att vilja göra något, men inte kunna göra något.
mytaste.se