Nyårslöften

Hej!

Är du som jag en person som tycker om att skriva nyårslöften inför det nya året?
Att ha punkter som du vill förbättra, lyckas med eller saker du vill göra under det nya året?

Inför varje år skriver jag ett nyårslöftesbrev till mig själv med löften eller snarare mål med saker jag vill åstadkomma under året. Jag viker ihop mitt nyårslöftesbrev, lägger i ett kuvert och ser till att nästa gång jag läser brevet är nyårsafton året efter. 
Har jag en del punkter jag behöver mkt tid åt att lyckas med kan jag skriva ner på ett annat papper för vidare planering. Men mitt nyårslöftebrev är heligt och får inte röras på hela året.

Nu strax före nyårsafton har jag kikat på kuvertet från det brev jag skrev förra året, och inser att jag inte kommer ihåg alla mål jag hade inför året. Både lite tokigt och roligt. De större målen kommer jag ihåg eftersom de krävde en del energi att utföra och klara av dom, men de mindre målen är de som jag kan ha glömt bort. Då kan jag nu ett år efteråt utvärdera om målen/löftena jag satt varit rimliga? Är de lika viktiga? Har jag uppnåt dom?
En ganska rolig nyårspresent till dig själv om inte annat.
Jag ser fram emot att få läsa mitt brev på nyårsafton. Men just nu är jag också så otroligt nyfiken på vad det innehåller :)

 

Billiga Januari

 Hej!

Januari sägs ofta vara årets fattigaste månad.
Månaden efter jul och nyår. Två storhelger på samma månad kan bli rätt maffigt. Januari kommer runt hörnet och plånboken känd tommare än någonsin.

Kanske har du ett klassiskt nyårslöfte om att bli mer hälsosam? Kanske köpa träningskort? Inte helt billigt med nya utgifter.

Därför kommer jag att fokusera just Januari månad med att laga billiga rätter. Dels för att slå hål på myten om att LCHF är dyrt och bevisa att det går att laga enkel mat med LCHF.
Januari månad är därför en månad med enkel och billig mat.

 
billigajanuari - lchf - lchffrukost - lchfkost - lchfmat - lowcarbhighfat - lågkolhydrat - lågkolhydratkost

INSTAGRAM

mytaste.se

60 dagar sockerfri och abstinent idag!

Hej!


Jag skulle bara vilja säga en sak som peppning för idag.
Idag firar jag 60 dagar som sockerfri och abstinent!
 
lchf - sockerberoende

INSTAGRAM

mytaste.se
mytaste.se